Deteccio precoç del cancer de pell

MICROSCOPIA DIGITAL DE LESIONS PIGMENTADES I MAPES CORPORALS TOTALS


DIAGNÒSTIC PRECOÇ DEL CÀNCER DE PELL

De tots els càncers, el de pell és el que més ràpidament augmenta la seva incidència. El melanoma és el càncer de pell més perillós.

Els melanomes acostumen a assemblar-se a les pigues, de les quals s’han de diferenciar. Consulti immediatament al seu dermatòleg si observa la aparició d’una piga nova o qualsevol canvi de les que ja té. A més recomanem que tots  hem de fer una visita preventiva al dermatòleg un cop a l’any.

EXÀMEN DE PACIENT D’ALT RISC

Algunes persones precisen d’un control de pigues més profund. Com a norma general, s’accepta de forma general que s’han de controlar amb especial cura aquelles persones que tinguin més 50 pigues, i/o algun  familiar directe hagi patit algun melanoma.

Si vostè pertany a aquest perfil de persones, a DERMAS podem fer-li la prova preventiva més avançada: la MICROSCOPIA DIGITAL DE LESIONS PIGMENTADES: SCREENING CUTANI.

¿EN QUÈ CONSISTEIX L’SCREENING CUTÀNI?

L’Screening cutani és una proba completa que permet el control total de les pigues que tingui qualsevol pacient. Per a això consta de:

  1. Historia i exploració clínica,
  2. Registre fotogràfic digital de tot el cos: amb les tècniques de fotografia d’alta resolució més avançades.
  3. Registre microfotografic digital: mitjançant microcàmeres específiques d’alta tecnologia es realitzen microfotografies de pigues, es localitzen en el mapa corporal i es comparen amb imatges prèvies per a poder detectar qualsevol canvi, per petit que sigui.
  4. Informe mèdic: es fa entrega al pacient, el mateix dia de l’exploració.

 QUINA EXPERIÈNCIA I RESULTATS TENIM?

La nostra experiència neix al juliol de 1997. Hem controlat a més de 3.000 pacients realitzant més de 8.000 exploracions, controlant més de 100.000 pigues i diagnosticat precoçment desenes de melanomes i centenars de lesions d’alt risc.

La nostra experiència ens permet afirmar que avui no existeix en el món mèdic cap proba que permeti un millor diagnòstic precoç del melanoma.
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com