Infeccions de la pellDesgraciadament les infeccions de transmisió sexual són molt freqüents en el nostre mitjà.
Són malalties que condicionen la nostra vida en relació i que ens fan sentir incòmodes, a banda de ser potencialment transmeses de mare a fill i causar esterilitat i/o malformacions.
A dermas posem la nostra professionalitat i una total discreció al teu servei per tal de fer-te sentir més cómode en el tractament.

El virus del papiloma humà (VPH), Herpes virus, infeccions bacterianes com la sífilis, clamídees o gonococ i infeccions fúngiques són les més importants que tractem habitualment a la nostra clínica.
 
El diagnòstic precoç i el seu tractament són bàsics per la persona i evitar complicacions severes, sigui quina sigui la tipologia d’infecció.
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com