Cirurgia amb anestesia local i ambulatòriadermas està format per dermatòlegs especialitzats en totes les branques de la dermatologia, des de la clínica, l’estètica  fins a la quirúrgica tumoral.

dermas disposa d’experiència sobrada per a intervencions quirúrgiques, des de les més senzilles que realitzem en consultori fins a aquelles que per les seves característiques recomanem es facin a quiròfan.

Per a aquest tipus de cirurgia disposem de tecnologia avançada, com làsers, tècniques de criocirurgia, cirurgia de MOSH, etc.
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com