Làser dermatològicQuè fa el làser a la pell?
Hi ha tres possibles efectes del làser en la pell:
    • Efecte fototèrmic, que deriva de la calor,
    • Efecte fotoquímic, que deriva de les reaccions fotoquímiques naturals o induïdes,
    • Efecte fotomecànic, derivat de l'expansió tèrmica ultraràpida, que provoca ones de pressió i de xoc sobre la superfície de la pell.
Les principals indicacions del làser en dermatologia són les següents:

Lesions pigmentades:
Fem servir el làser alexandrita per eliminar pigments exògens de la pell (tatuatges) o bé pigments endògens (melanina): els primers, en tatuatges, maquillatges definitius, etc.; els segons, majoritàriament, en lentígens, melanosis solars.

Lesions vasculars:
El làser Nd-Yag s’està erigint en una eina molt útil per al tractament de lesions vasculars com ara: varius, varícules, estries recents, malformacions vasculars congènites, llacs venosos, telangièctasies, rosàcia, Poiquilodermia de Civatte, angioma en cirera i angioqueratomes.

Làser en cirurgia:
El làser CO2 pot ser usat en tumors cutanis benignes, com poden ser: queratosis seborreiques, berrugues vulgars, xantelasmes, petits quists de retenció epidèrmica, adenomes sebacis, rinofima, papil·lomes plantars, condilomes no sensibles a tractaments tòpics, siringomes, nevus epidèrmics, neurofibromes. És molt útil per l’abordatge terapeutic dels carcinomes basocel·lulars supercials i adenoides, en localitzacions on la cirurgia fora desfigurativa.
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com