Teràpia fotodinàmicaLa teràpia fotodinàmica (TFD) s’usa per tractar malalties de la pell i és a més una tècnica poc agressiva indicada per a diferents tipus de càncers cutanis.

Aquest sistema es basa en l’aplicació d’una crema fotosensibilitzant (reacciona amb la llum) sobre el teixit que es tracta, i a continuació se sotmet la mateixa zona a una llum vermella. Això activa la fabricació d’un tipus d’oxigen que desfà les cèl·lules canceroses sense destruir les sanes. Aquesta tècnica és extremadament selectiva, ja que només les cèl·lules malaltes absorbeixen en quantitat la crema aplicada, i la llum vermella només activa les cèl·lules que han absorbit crema.

S’aplica la crema durant unes tres hores, i posteriorment s’irradia la zona uns vint minuts. El nombre de sessions depèn de cada afecció i el tractament és explicat prèviament pels nostres especialistes.

Aquesta tècnica també està indicada per a altres malalties, com ara la psoriasi,  les berrugues víriques, l’alopècia areata i també per a tractaments d’acne i rejuveniment cutani.

Per la seva propietat regeneradora i molt poc agressiva, és una tècnica emprada en teràpies estètiques.
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com