Tractament del càncer de pellEl càncer de pell té moltes alternatives terapeutiques:

Amb cirurgia convencional, amb teràpia fotodinàmica o amb cirurgia microgràfica de Mohs.

L’equip d’especialistes de dermas recomanarà en cada cas el tractament que cregui més adient, després d’un estudi acurat explicant totes les alternatives.

Com a tractament més avançat utilitzem la cirurgia microgràfica de Mohs, altament eficaç per al tractament i extirpació del càncer cutani. Aquesta tècnica té la peculiaritat de permetre l’examen microscòpic del tumor extirpat en el mateix moment, de manera que es pot saber quan s’ha eliminat tot el tumor; per aquest motiu és una de les tècniques en què s’aconsegueix un més alt percentatge de curació.

S’indica per a càncers localitzats en nas, parpelles, llavis, dits, genitals, etc. En aquestes zones és molt important la conservació del teixit per raons estètiques o funcionals.
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com