Pílings: físic, químic i amb laserEl píling és un tractament en què, mitjançant diferents tècniques, es produeix una lleugera abrasió en la superfície de la pell de la cara per aconseguir diferents efectes: millora progressiva de cicatrius, arrodoniment o desaparició d’arrugues, millora de la tensió i lluminositat de la pell, o combinació de totes aquestes tècniques.

Microabrasió:

Aquesta tècnica és un píling físic, és a dir, mitjançant l’aplicació d’un projector de microcristalls s’aconsegueix una descamació de pell. D’aquesta manera s’eliminen les capes de pell morta i es renoven les més superficials, i el resultat és una pell més lluminosa i fresca.Píling químic:

En aquest píling s’aplica una solució química àcida sobre la pell. Això provoca amb més o menys intensitat (depèn del tipus de píling i dels temps d’aplicació) una renovació. Té uns resultats més intensos i duradors que el píling físic. En molts casos es combinen totes dues tècniques per aconseguir  millors resultats.


Píling amb làser:

El làser s’usa per al rejoveniment cutani i per millorar cicatrius, per exemple, produïdes per acné. Mitjançant un control molt precís del grau de penetració a la pell se n’eliminen les capes més superficials. Això millora la textura i el relleu de la pell de la cara. Aquesta tècnica també promou la formació de nou col·lagen, que fa que millori sensiblement la tensió de la pell.
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com