Tractament amb toxina botulínica - botoxL’ús principal del tractament amb Botox és per eliminar arrugues d’expressió. Aquesta toxina creada pel Clostridium botulinum, un bacteri que viu en el sòl, provoca un relaxament muscular que en petites dosis ajuda a la millora de diverses malalties.

Aquesta toxina s’administra mitjançant injeccions, que eviten l’aparició de cicatrius o inflamacions. Els efectes es noten al cap de poc temps després de la infiltració, i la durada és d’uns sis mesos.

S’usa per a diverses malalties, però en dermatologia s’empra bàsicament per a la hiperhidrosi i per fer desaparèixer les arrugues d’expressió.

És una tècnica que s'ha d'usar amb cura, però a dermas fa més de quatre anys que l’estem aplicant i tenim una àmplia experiència.
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com