Tractament de varicesA banda de la prescripció del millor tractament, anem a introduir la aplicació de la tecnologia làser en el tractament de les varius.

Hi ha diferents tipus de làsers per a tractar les varices, que s’apliquen segons el tipus, extensió i profunditat en cada cas. Són tractaments que no precisen d’ingrés hospitalari i de durada curta ( d’entre 1 i 3 sessions).
  • Teràpia fotodinàmica en varius. Aquesta tècnica aporta una important disminució del dolor i molta rapidesa. Actualment és el procediment més segur de tots els tractaments de varius que es desenvolupen.
  • Varius estètiques. La tecnologia làser també s’usa per al tractament de petites varius  o de les aranyes varicoses.
  • Per casos de varius greus, la experiència dels nostres especialistes portarà a la definició del millor mètode de tractament, que en molts casos és una combinació de diferents tècniques per assolir el millor resultat en el mínim temps i al menor cost possible.
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com