Transplantaments capil·larsExisteixen diverses tècniques per a dur a terme els trasplantament capil·lars, dermas actualment està treballant amb el FUT (Follicular unit transplantation).

Aquesta tècnica consisteix en extreure cabells de la nuca ( zona donant) en una tira de cuir cabellut que es separa en empelts (unitats fol·liculars de 1,2,3 o 4 cabells).

El dermatòleg fa la sutura en la zona donant i els empelts es trasplanten a la zona receptora, zona que es vol repoblar.

Aquest mètode permet trasplantar entre 2.500 i 8.000 cabells per sessió. Sessions que duren entre 3 i 5 hores.

Aconsellem que es posin en contacte amb nosaltres per a fer l’estudi sense compromís més acurat, i plantejar un pressupost tancat per a tot el transplantament.
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com