Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell.

El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revisar l'efecte de tots aquest factors sobre la vostra pell.
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius.

Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta.

Només cal que us dirigiu a les noies d'Administració i us vendran els productes que sol·liciteu .
Per poder donar un servei integral, fa uns mesos que hem posat a la vostra disposició un servei de venda de productes a preus molt competitius. Esperem que serveixi per a complementar el nostre servei i així podeu adquirir part dels productes que el vostre metge us prescriu a la mateixa consulta. Només cal que us dirigiu a les noies d'...
Coincidint amb la finalització del periode vacacional, Dermas us recorda que cal passar pel dermatòleg per a fer una posada a punt de la vostra pell. El període vacacional coincideix amb un estrés dermatològic degut al clor de les piscines, a exposicions massa prolongades al sol,... per tant us recordem que cal que ens visiteu per a revi...
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com